Lycka

Jag ä så lycklig när älsklingen är hemma. Idag har vi spenderat hela eftermiddagen på IKEA. Tagit det lugnt och strosat runt planerat och drömt. Vi köpte en hel del stora grejer, och det ska bli så härligt när jag i december får upp det i nya lägenheten. Det enda som kommer saknas är han.

Sista helgen i november är sista gången jag träffar älsklingen innan han åker till Afghanistan. Den 7 december ska jag flytta in i vår nya lägenhet.

Just nu vill jag bara vara lycklig och utnyttja tiden till max med honom och planera flytten. Jag kommer träna när det passar mig helt enkelt. Jag vet att jag behöver komma in i rutinerna, men jag gör detta för min egen skull och ingen annans.



så, min plan är alltså att fram till början/mitten av december ska jag:

Äta bättre
Framförallt inte småäta, se till att äta min frukost, och alltid göra de bra valen. Skippa pommes och burgare när man kan vällja en sallad. Jag ska även försöka välja vitt kött framför rött. Föra matdagbok. Planera mina måltider.

Vardagsmotion
Ska fortsätta promenera och cykla. mina rutiner som en gång funnits med situps och armhävningar ska följas. hur lång tid tar det innan jag återigen kan göra 50 armhävningar?

Träna
Jag ska träna precis när jag känner för det. Ska vara när jag känner att jag vill och har tid. All träning är ett pluss just nu.


RSS 2.0